miercuri, 2 martie 2011

La agățat pe feisbuc

Ceea ce m-a făcut să scriu postul ăsta , a fost o scurta conversație pe Facebook, cu unu`...de unde a apărut, nu știu.. dar l-am trimis de unde a venit. Ia uite:
El: 4:19pm
    hello
    ur soo hot
    wanna have sex ?
Eu: hi. yes but not with you =))

 Nu știu câte dintre voi, fetelor, nu ați primit mesaje, comentarii pe feisbuc sau haifaiv de la anumiți băieti, dinăia cu bicepșii inexistenți la vedere sau cu BMW-ul în poza de pe profil. Mesaje dinalea de genul „ bună, ești drăguță, ai un id de mess?” „hi, you're hot, wanna chat?". Și ca să nu zic că respectivii trimit același mesaj mai multor utilizatoare de feisbuc la grămadă. Mda, mi se pare că ei gândesc că din alea 100 de fete la care au trimis, vreo 10 tot vor răspunde. Dar noi fetele vedem, că el a trimis mesajul și Mariei, și Ioanei, si la X, Y, Z. Aș fi tare curioasă dacă le și răspunde cineva..că mie mi se par tare penibili. 


 Ah, și pentru cei care nu știu ce înseamnă „in a relationship”... înseamnă că ai pe cineva!! Înseamnă că nu cauti pe altcineva, nu te obosi să scri, hai jet! Măi băieți, noi nu intrăm pe FB sau hi5 ca să ne găsim jumătăți...când le avem deja.

8 comentarii:

  1. Ai mare dreptate...
    Chiar daca sunt site-uri de socializare nu inseamna ca iti cauti jumatatea pe-acolo,intram de plictiseala,de curiozitate...
    Iar cei care incearca si trimit mesaje la toate prietenele,in care cer intalniri si id-uri...e ca-n fraza aia "nu e prost cel care cere,ci cel care ofera" .

    RăspundețiȘtergere
  2. =))

    HAi sa incepem o campanie "Nu vrem sa ne-o tragem cu aia care ne-o cer"=)))))

    Nici nu am ce sa comentez la chestii de genul asta... oamenii isi incearca si ei norocul, si la ce marmote exista in ziua de azi, nici nu m-as mira sa aiba succes :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok.....dar sa nu ne mai trimita noua, fete serioase.... :)) ne baga in aceeasi oala cu matracucile alea de care ai amintit tu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar deja a devenit o moda sa agati pe net. :))
    Cu unii e mai greu asta e... dar se prind ei pan` la urma ca nu e nu si gata sau poate trec la alta.

    NEEEXT! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea are dreptate la maxim: s-a umplut peisajul cu marmote care umbla dupa o ciocolata de invelit.
    Poate pentru unii relationship este o relatie de transhumanta sau una facuta pe vapor...
    Despre agatamentele pe net,mie imi suna a impotenta precoce.Au si un leac "bajetzii":ignore.
    Sau un sfat pentru ei:inainte de a mi-o trage mie fa-o cu o cursa de urs sa-mi arati ca esti barbat.

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) haha. Probabil lumea nu mai iese afara si petrece mai mult timp pe net, si e mai usor sa trimiti un mesaj decat sa spui fata in fata. Oricum si pe cei care sunt prin discoteci si folosesc replici dinalea "bei ceva, pisi?" eu in aceeasi oala ii bag cu cei de care vorbeam mai sus. Lame.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar că sunt penibili, dar să știi ca unele chiar răspund sau mai găsesc din ăștia ca mine cu chef de glume, de-și fac id-uri false cu nume și poze de fete și îi iau la mișto.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. wow, copilarii....din lipsa de ocupatie. :)

    RăspundețiȘtergere