duminică, 6 februarie 2011

I H8 Valentine's Day!


E luna februarie, luna iubirii cica, si toate magazinele sunt invadate de oferte la inimioare rosii de plus,cupidoni, flori, si magarii de genul, restaurantele cu oferte de Ziua Indragostitilor, emisiuni la radio sau tv despre Valentine's Day, iar netul cu cele mai traznite idei de Valentine's Day...ceea ce ma face sa fiu de acord cu Deea, si sa urasc Valentine's Day din tot sufletul, pentru aceleasi motive ca si ea, si in plus pentru ca-mi trezeste cele mai nasoale amintiri. 
 De 14 februarie facem diabet, toate bomboanele trebuie sa fie in forma de inimioare. Totul trebuie sa fie cu inimioare. De ce sa fie nevoie de o zi in care sa ii areti iubitului/iubitei cat il/o iubesti cand poti face asta zilnic?

 Pe net am gasit cateva propuneri ca respectiva zi sa fie cat mai romantica, cat mai memorabila, si va zic..am ras cu lacrimi. Ia uite:

1. Ia diferite identitati sexuale: bibliotecara nebunatica, postasul furios sau pur si simplu fii senzuala.
 =)) Mda, indeplineste-i toate fanteziile la om. Intr-o singura zi!

2.Inchiriaza un film de actiune, la care sa va uitati impreuna, fiind imbracata in pulovarul lui, sosete si fara lenjerie intima. 
  =)) Trebuia sa zica un film naspa de actiune, ca asa va fi atent la ce trebuie :)) Ca daca filmul e bun, e ca atunci cand el se uita la meci si tu defilezi in cosumul lui Adam prin camera: niciun efect..decat da-te mai incolo ca nu vad la TV. :))

3. Ascunde un cadou undeva pe corpul tau si pune-l sa-l caute.
 =)) propun sa-l ascunzi in cel mai intim loc unde nici soarele nu ajunge :)) Daca e destept baiatul, il va gasi :))

Whatever, celor care credeti in bullshit-uri de genu` si asteptati ziua de Valentine's Day ca ziua de salariu, va doresc sa fiti iubiti. Va pup!

6 comentarii:

  1. si eu urasc valentines day!!inainte eram singur, si asta ma intrista, acum ma intristez, ca deh... de vlentines day tre` sa scot prietena la o pizza si sa-i iau un maimutoi + un buchet detrandafiri,si se goleste buzunaru:)):))[nu ca as fi o chitra,dar e criza :))]!Oare cum o fi mai bine de valentines day?:s

    RăspundețiȘtergere
  2. Da-le incolo de pizza, maimutoi si buchetoi de trandafiri. O chemi la tine, va uitati la un film de actiune, ii zici sa se imbrace in profa sexi,ii ascunzi un cadou undeva pe corpul tau... va sexati, dormiti impreuna :))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu o sa fiu mascata in naspeta care uraste ziua lu vali loveru...oare ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place cum suna ultima parte dupa ale 3 puncte :)):))

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) @ Deea...can I join you? :))
    @ Florin, stiam eu ca am idei bune! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @andreea n-ai cum sa te maschezi in naspeta ca orice ai facea arati prea bine ;;):P:">

    RăspundețiȘtergere