sâmbătă, 2 iulie 2011

Telefonul....

Am prostul obicei de a dormi cu telefonul sub pernă, mai ales când nu dorm acasă. Într-o noapte, când eu și iubi dormeam bine mersi îmi sună telefonul. Ne-am trezit amândoi speriați și m-am uitat la telefon: număr ascuns. Iubi deja de uita urât. Răspund.
 - Alo? 
El: - Servus.Ce mai faci iubi? 
Eu: - Alo, cu cine vorbesc?
El: -  Ți-e dor de mine? Când ieșim la suc, că aseară a fost foarte fain!
Eu: - Poftiiiim? Nu știu cine ești și nu ies la suc cu necunoscuți, mai ales că am prieten!
El: - Hai că mai vorbim. Te puuup! Pa!
Iubi meu turba și scotea flăcări pe nas. Discuție interminabilă de genul „Cine te-a sunat?”, ;Cine e ăla?”, „De ce te suna la ora asta?”, „ Unde ai fost aseară?”. Raspunsul meu ”Juuur iubi că nu știu! Pe cuvânt că nu știu cine e!! Aseară am fost acasă. Te rog să mă crezi!”. 
 Ne-am supărat unul pe celălalt și ne-am întors fiecare cu spatele. Mă tot gândeam cine Dumnezeu se bagă așa în viața mea și nu vrea să fiu fericită, cine nu încape de mine? Cine are noul meu număr de telefon? După vreo oră, mă întorc și îi spun iubitului: „ Hai să îți arăt ceva!” 
Apăs un buton lateral de pe telu meu și apare pe ecran „Funcție apel fals activată!” 

 Faza e că telefonul meu, un Samsung de doi bani cu touch screen, are o funcție de apel fals, menită să te scoată din încurcătură atunci când n-ai chef să stai la discuții cu unele persoane, șmecherie de care eu uitasem. Apeși butonul, se activează funcția, telefonul sună, răspunzi și se pornește înregistrarea. Vocea de pe înregistrare e a fratelui meu, Tudy, care a butonat telefonul când l-am cumpărat. Dacă îmi aduceam aminte de funcția asta, ce farsă îi mai făceam lui iubi de 1 Aprilie, ahahha :))))

4 comentarii:

  1. Deci până la urmă totul e bine când se termină cu bine ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) deci ii prea funny Teo...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Amuzant si nu prea... Ehm, mai sunt si tampiti din astia care n-au ce face si se gandesc ei "hai sa-i stric si lu' asta relatia asa de plictiseala" :))

    Un sfat pentru tine si iubi: daca vreti ca relatia sa dureze nu lasati pe nimeni din exterior sa intervina sau pe cineva din familiile voastre(parinti,neamuri):)

    Te pup si mersi de vizita:D:X

    RăspundețiȘtergere
  4. @ C.L.M. Brotelino al meu s-a inregistrat cu muuuult inainte ca eu si iubi sa fim impreuna, si cred ca a facut-o de plictiseala, curiozitate.
    Telefoane de genul "hai sa ii stric relatia" am primit destule, dar asta e o alta poveste. :))

    RăspundețiȘtergere