luni, 25 iulie 2011

Bad....boys

 Copilăria...un bulgăre de fericire lipsit de griji, presărat cu cele mai frumoase amintiri legate de școală, de mult așteptatele vacanțe la bunici, șotron, elastic, păpuși Barbie, pufuleți și gume Turbo. Așa a fost pentru mine și n-am putut să nu-mi amintesc cu tristețe când i-am observat pe răsfățați zbierând ca nebunii în parcul din spatele blocului meu. 
 Niște copii invidioși, il batjocoreau pe unul că venise afară cu telefon cu touch screen..spunându-i că se dă mare, când lor le-au cumpărat părinții Iphone 15, dar nu-i lasă să-l aducă afară :)).  Și-a pornit apoi funcția muzicală a telefonului și-a început să cânte „Acum vreau sa-ti arat ce baiat rau pot sa fiu/ O sa scot p*** afara/ Iesi la lumina,/ Am chef de nebunii n-are rost sa fi timida / Ca esti cu un mafiot/Sti tu, Mr Juice / Sunt din Pantelimon / Nu mai e nimic de spus ”. (BUG Mafia - Hoteluri). Măi... la 7 ani, copii ăștia se cred „borfași de cartier,yo, yo, yo”. De-asta nu i-am văzut niciodată jucându-se cum ne jucam noi!


5 comentarii:

  1. Bucuria mea ca am mai prins si eu perioada sotronului, elasticul, ascunsa si guma turboo. ;D
    Acum ma uit si eu la astia din zona... in loc sa se joace se injura. Doamneee noi ce strangeam cate 20 odata si nu mai puteau sa ne bage parintii in casa ca ne-am fi jucat mereu. Vad ca in cativa ani s-a schimat totul FOARTE brusc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai astia isi permit acum sa se dea la o tipa de 18-19 ani :)) si daca le zici ceva te ia la injuraturi :)) :-j


    Hal de copilarie au!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))))))) " Bei ceva frumusete rara?" "nu, mai cresti puisor" " dute-n...bip bip sa-mi bip bip bagaboanta dracului ":))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda...generaţia asta...ne trage rău în jos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama ce bataie le-as fi tras!!! Si sa vina si ma-sa la mine ca o bateam si pe ea!!
    Auzi sa ma injure un pici! O_O

    RăspundețiȘtergere