luni, 6 iunie 2011

Pfff....

Ce poate fi mai frumos decât să stai să scrii pe blog atunci când ai de învățat 178 de pagini de curs + laboratoare pentru examenul de mâine? Sau să faci orice orice orice, în afară de învățat? 
Nu mai pot! Și nu mai pot deoarece cursul respectiv e imposibil de digerat și despre baloane care n-o să-mi folosească! Nu am memorie proastă....dar nici dacă aș păpa MemoPlus și Lecitină n-aș putea să învăț tâmpeniile alea. Deci...que sera, sera!

4 comentarii:

  1. :) te inteleg si eu eram la fel, eu am avut 300 de pagini de invatat, ehm, ce sa inveti :-j ca nu ai cum sa retii atat! :)

    Oricum bafta!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaiiii :)) asa bine am ras....ne-am dus la examen si profu ne-a intrebat din lucrarile de laborator. ..cu ele in fata :))) "in care lucrzre se vorbeste despre erorile sistematice?" - lucrarea nr 2 domnule profesor. =)) Am invatat degeaba tot ce am invatat din cursul ala baban =))

    RăspundețiȘtergere
  3. wow. 178 pagini ?:O eu mă plâng când am de învăţat 2 pagini de caiet mic la istorie ! O, Doamne !:-s cum poţi ?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Simplu. :) inveti o parte, apoi te dai batut. si apoi is trei variante: ori te dai batut, ori dai copy paste la examen ( din fituici sau de la colegu`), ori...e de gasca profu. :))

    RăspundețiȘtergere