sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Paris.

 Moulin Rouge, Sexodrome, sex shopuri, cluburi de noapte, turiști curioși..și martorii lui Iehova pierzându-se printre mulțimea de oameni.




Basilica Sacre- Coeur. Fantanile arteziene care impodobesc minunta grădină din fața bazilicii - unde unii se bălăcesc ca și la ștrand.

Safe sex. De aceea, în toate colțurile, în gara de metrou, după check-in la aeroport, când urmează să te urci în avion, s-au instalat astfel de aparate de unde poți achizitiona prezervative.



 Langă Turnul Eiffel, un cerșetor a dresat o pisică și-un cățel, pe principiul show some love, and they will shou me the money.

Pe Champs-Elisees, cerșetorii își făceau siesta de după-amiază.


Curațenia care se presupune că e în afara României, este doar un mit. Champs du Mars, aleile acelea superbe din spatele Turnului Eiffel arată cam așa. :)


7 comentarii:

  1. Aha, deci este gunoi si la ei, nu numa' la noi. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Este Roxa, pana-i lumea. Pe unde au fost jidani...e clar ce lasa aia in urma lor. Cersetori, am auzit si care vorbeau romaneste, din pacate. Ultima poza e din Champ de Mars, de langa turnul Eiffel. Cea cu cersetorii care dorm in mijlocul strazii, e de pe Champs Elisees. Sa vezi pe metrou cand intra cate unul cu acrodeon/ aparat de karaoke si baga show. =)) si am vazut cvartet de corzi si orchestra jos la metro, aia a fost uimitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe poze! Dar un comentariu mai amplu, pentru cei ce nu au trecut pe acolo?

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place mult ideea cu prezervativele care se pot găsi la orice colţ de stradă. De-aia sunt francezii mult MULT MULT mai evoluaţi .X_X

    RăspundețiȘtergere
  5. :) cred ca arata superb Parisul de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa am crezut si eu...ba chiar visam sa vad Parisul iarna :)) SI nu-i asa. E verde totul, soare, cald, panselute, trandafiri, beculete, braduti. Agitatie. Imbulzeala.

    RăspundețiȘtergere